Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

26. 04. 2015. 12:03 >> 11:58
3

NEREDI NA DERBIJU

Stefanović: Očekujem oštre kazne za huligane

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je jutros da očekuje oštre kazne za izgrednike koji su učestvovali u neredima uoči fudbalske utakmice Partizana i Crvene zvezde.

Stefanović je, gostujući u jutarnjem programu televizije Pink, rekao da ne shvata poriv dijela navijača da dođu na stadion da bi se obračunavali s policijom, prenosi Tanjug.

"Povrijeđeno je 35 policajaca, ali na sreću niko nije s teškim tjelesnim povredama. Očekujem od pravosuđa da u izricanju kazni pokaže oštrinu i pošalje poruku da ubuduće ovakve stvari neće biti tolerisane", rekao je Stefanović.

Jučerašnja utakmica dva najveća srpska kluba kasnila je 45 minuta zbog sukoba navijača na tribinama.

Do nereda je došlo na sjevernoj i istočnoj tribini između Zvezdinih pristalica "Delija" i najvjerovatnije grupe "Zabranjeni", koja podržava Partizan.

Policija je brzo intervenisala i pokušala da spreči veći incident, ali u tome nije uspjela, pa je bila primorana da isprazni jedan sektor na sjevernoj tribini.

Derbi je završen neriješeno 0:0.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније