Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

28. 04. 2015. 17:15 >> 17:08

AKCIJA SIPA-E

Novo hapšenje zbog napada u Zvorniku

Pripadnici bosanske SIPA-e danas su na području Kalesije uhapsili Kasida Mehidića., koji se dovodi u vezu sa sinoćnjim terorističkim napadom u Zvorniku, javlja klix.ba.

Kako je saopšteno iz SIPA-e, u nastavku aktivnosti povodom terorističkog napada na policijsku stanicu u  Zvorniku, pripadnici zajedničkog istražnog tima na području Kalesije pretresaju stambeni objekat i druge  prostorije koje koristi Mehidić, dok je na području Dubnice pretresena prostorija Mesdžida s  ciljem pronalaženja i privremenog oduzimanja predmeta koji se mogu dovesti u vezu sa krivičnim djelom  i poslužiti kao dokaz u daljem postupku.

Kriminalistička obrada nad Avdulahom Hasanovićem, koji je jutros lišen slobode na području općine Zvornik i  priveden u službene prostorije Regionalnog ureda SIPA-e u Tuzli, još uvijek traje. Istovremeno se u  svojstvu svjedoka saslušava veći broj osoba.

Podsjećamo, u napadu na policijsku stanicu u Zvorniku juče oko 19 sati jedan policajac je ubijen, a dvojica su ranjena. Ubrzo je potvrđeno da je napad izvršio Nerdin Ibrić iz sela Sapna kod Zvornika.

Napad je, kako je prenio RTRS, za vreme primopredaje smjene izvršio pripadnik vehabijskog pokreta, naoružan sačmarom iz koje je pucao u policajce.

Ibrić, koji je uzvikivao "Alahu egber" (Alah je veliki), ubijen je u razmjeni vatre.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније