Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

28. 04. 2015. 20:31 >> 20:24
3

SUSRET S ŠTAJNAMEROM

Vučiću ponovo pozlilo

Premijeru Srbije Aleksandru Vučiću danas je ponovo pozlilo pred kraj konferencije nakon susreta sa ministrom inostranih poslova Njemačke Frank Valterom Štajnamerom.

Njemu je pozlilo pred kraj konferencije, tako da nije odgovorio na sva pitanja novinara. Nakon toga se povukao. To je već treći put u tri dana da je premijeru Vučiću pozlilo, piše Blic.

Glavni odbor Srpske napredne stranke bio je održan bez lidera Aleksandra Vučića, jer se on nije osjećao najbolje. Kako je objasnio potpredsjednik stranke Igor Mirović, Vučić je ovih dana imao puno obaveza.

"Imao je jutros tešku sjednicu vlade i zbog svega toga danas neće prisustvovati sjednici Glavnog odbora SNS, jer se ne osjeća najbolje", rekao je Mirović i dodao da ga je lider naprednjaka ovlastio da predsjedava sjednicom.

On nije prisustvovao potpisivanju ugovora za "Beograd na vodi". Prema pisanju beograskih medija, premijeru Srbije je pozlilo i tokom jučerašnje sjednice.

Ministar inostranih poslova Njemačke Frank-Valter Štajnmajer istakao je danas da će Berlin podržati u EU otvaranje pregovora o prvim poglavljima sa Srbijom.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније