Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

04. 02. 2013. 12:27 >> 12:28

PREDSJEDNIŠTVO SNS

Vučić: Važniji interesi države od izbora

Nakon sjednice Predsjedništva Srpske napredne stranke, lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je da bi toj partiji u ovom trenutku izbori najviše odgovarali, ali su joj, kako je rekao, prije svega važniji interesi Srbije i naroda.

„U ovom trenutku važniji su nam interesi države i naroda i nikada neće biti izbora koji će zavisiti samo od nas već od cjelokupne atmosfere, prije svega od onoga što se u društvu dešava. Za nas je najvažnije da nastavimo rad na izvlačenju Srbije iz krize, na dobijanju datuma pregovora, privlačenju investicija", rekao je Vučić.

On je dodao da je Predsjedništvo SNS donijelo, medju ostalima, zaključak da će nadležni organi u skladu sa zakonom preduzeti sve mjere na rasvjetljavanju krivičnih djela u korupciji, bez obzira o kome se radi, jer kako je naglasio, nema zaštićenih.

Jedan od zaključaka je i da gradjani teško žive, da je neophodno da se privuče mnogo više investicija ali i da je aktuelna vlada imala mnogo više uspjeha u prethodnih šest mjeseci od svih prethodnih vlada.

Prema ranijim najavama, teme sastanka vodjstva vladajuće SNS mogle bi da budu eventualni vanredni izbori, afera "Šarić" i borba protiv organizovanog kriminala i korupcije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније