Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

04. 02. 2013. 13:33   >>  13:33 1

TRAŽE OSTAVKU

DSS: Dačić da podnese ostavku

Poslije saznanja o kontaktima srpskog premijera Ivice Dačića sa članom Šarićevog klana, premijer Srbije više nema legitimitet da vodi zemlju, ne smije da je "drži kao svog taoca" i mora odmah da podnese ostavku, poručila je Demokratska stranka Srbije.

"Poslije nedvosmislenog otkrića da je imao kontakt sa Šarićevim klanomi zbog svoje politike prema Kosovu i to u jeku borbe protiv korupcije, premijer Dačić zaista mora da podnese ostavku", izjavio je portparol DSS-a Petar Petković.

Petković je rekao da je ovim ugled zemlje najozbiljnije urušen i da poslije ovakvih otkrića premijer Dačić "nema više nikakav legitimitet da vodi zemlju i da zastupa njene interese".

Petković je podsetio da je premijer ranije govorio da će biti uhapšen svako onaj ko je imao bilo kakav kontakt sa Šarićevom grupom, a da se sada ispostavlja da su najbliži njegovi saradnici kao i on sam ostvarivali te kontakte.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније