Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ B92 ]

24. 05. 2015. 08:05 >> 08:02
5

REDŽA SMATRA

"Kumanovo se sprema na Kosovu"

Tužilac specijalnog tužilaštva Kosova Ali Redža izjavio je da bi događaji identični kao u Kumanovu mogli da se ponove na Kosovu.

''Sličan slučaj kao u Kumanovu se sprema na Kosovu'', rekao je Redža ne navodeći nikakve detalje i ističući da su o takvoj mogućnosti obaviještene kosovske institucije.

On je dodao i da trenutno radi na jednom teškom slučaju za ''koji se očekuje da se desi'', ali da je u toku istraga o materijalnim dokazima i licima, i da će Kosovo spriječiti svako krivično djelo.

"Slučaj koji se priprema na Kosovu nije vezan sa slučajem u Makedoniji, ali neka lica koja su uključena u događaje u Kumanovo se vezuju i sa ovim slučajem koji se priprema na Kosovu i čije aktere pratimo", rekao je Redža. 

On je naveo da mu je od rodbine ubijenih u Kumanovu stiglo devet zahtjeva da se ponovi obdukcija jer, kako navode, ne vjeruju u objektivnost makedonskih institucija. 

"Svi su oni predali zahtjev da se da nalog departmanu zdravstva da se obudkcija ponovi, jer sumnjaju u objektivnost nalaza", rekao je Redža u intervjuu za javni servis Kosova. 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније