Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

25. 05. 2015. 18:24 >> 18:16

OBRAČUN U TRAMVAJU

Kosovar ubijen u Beču

Svađa u tramvaju između kosovskih Albanaca u Beču prerasla je u obračun vatrenim oružjem, u kojem je jedna osoba poginula, a dvije teško povrijeđene, od kojih je jedna 19-godišnja slučajna prolaznica.

Svjedoci tvrde da je pucnjavi koja se sinoć dogodila prethodila žestoka svađa u tramvaju. U trenutku kad su se otvorila vrata tramvaja na stanici i dva brata, rođena u Prištini, pokušala da izađu pripadnik suparničke ekipe je izvadio pištolj i zapucao.

Jedan kosovski Albanac (28), koga je više metaka pogodilo u grudni koš, preminuo je u bolnici. Njegov 25-ogodišnji brat, koji je takođe pogođen u grudni koš, nalazi se u kritičnom stanju.

Jedan od metaka, kako prenose mediji, pogodio je djevojku koja je slučajno prolazila blizu stanice. Djevojka, koju je metak pogodio u butinu, operisana je i nije u životnoj opasnosti, saopštila je policija.

Tokom pucnjave razbijeno je jedno staklo na tramvaju i jedno na stanici.

"Dvojica mušakaraca su, odmah po pucnjaci, pobjegli, pješice sa mjesta događaja i za njima se traga", navode iz policije.

Na mjestu zločina pronađeno je pet metaka kalibra devet milimetara, navodi policija i dodaje da je tramvaj imao video nadzor i da se taj materijal analizira.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније