Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

23. 06. 2015. 10:00 >> 09:51

SKOPLJE

Povišica za službenike koji na posao idu biciklom

Gradonačelnik Skoplja Koce Trajanovski najavio je juče da će svi zaposleni u gradskoj administraciji koji na posao dolaze biciklom u narednom periodu dobiti za tri odsto uvećanu platu.

Kako prenose mediji u Skoplju, Javno preduzeće "Gradski parking" na ulicama Skoplja je na više mjesta postavilo punktove za iznajmljivanje bicikala, među kojima ima i onih za djecu.

"Želimo da podignemo svijest građana da koriste bicikl. Smatramo da će se povećati broj biciklista od sadašnjih jedan odsto, koji je jedan od najnižih na Balkanu, na tri odsto u 2017. godini i na pet odsto u 2020. godini", kazao je Trajanovski.

Sa posljednjom donacijom Auto-moto saveza Makedonije (AMSM), koji je poklonio gradu 35 bicikala koji su postavljeni na biciklističkim stanicama u gradu odakle mogu da se iznajmljuju, JP "Gradski parking" raspolaže sa 250 bicikala koji se iznajmljuju.

(Beta)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније