Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

04. 07. 2015. 14:06 >> 13:56
12

TROJE PRIVEDENIH

Češki turisti kidnapovani i ubijeni u Albaniji

Dvoje turista iz Češke Mihael Stavos (27) i Ana Kosinova (36) ubijeno je u mjestu Prekal na sjeveru Albanije, prenose mediji te zemlje.

Sumnja se da su Stavos i Kosinova sinoć prvo kidnapovani, a potom ubijeni iz automatskog oružja.  "Njihov automobil je posle ubistva gurnut u kanal pored puta", navodi se u saopštenju albanskog MUP-a. Policija sumnja da je počinilac ubistva lice koje je putovalo sa češkim turistima.

Tijela turista nalaze se na obdukciji u Tirani, a više od 30 ljudi je privedeno na informativni razgovor, dok je troje zadržano u policiji. 

Napad na češke turiste se dogodio u petak oko 20 sati i 15 minuta. Mladi par je odabrao Albaniju kao specijlanu destinaciju kako bi istraživali Prokletije. Oni su ubijeni na putu kada su se vraćali iz poznatog turističkog sela Thet na albanskom dijelu Prokletija.

Pre odlaska na tu planinu, češki turisti su obilazili i druge gradove u Albaniji.

Kako navode albanski mediji sumnja se da su u napadu na njih učestvovale tri osobe i da je jedna od te tri osobe zapravo bila sa njima u automobilu i da im je služila kao vodič.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније