Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

01. 05. 2013. 11:40   >>  11:40

Rad Pošte za praznike

Poštine poslovnice u šoping centrima Delta Siti i Bazar u Podgorici radiće danas, a sjutra poslovnica u Mol of Montenegro, saopšteno je iz Službe za odnose sa javnošću Pošte Crne Gore.

Navodi se da će pošta u kotorskom Starom gradu raditi danas i sjutra od devet do 16 sati, dok će Glavna pošta u Budvi biti otvorena od 11 do 19 sati.

Služba telegrafa i Ekspres pošta će, u vrijeme prvomajskih praznika, raditi od osam do 15 sati, saopšteno je iz Pošte Crne Gore.

U petak, 3. maja, radiće Poštine poslovnice u podgoričkim šoping centrima Delta Siti, Bazar i Mol of Montenegro.

Služba telegrafa i Ekspres pošta radiće od osam do 15 sati, a u većini gradova u Crnoj Gori radiće po jedna poslovnica.

U subotu pošte će raditi u redovnom radnom vremenu, dok će u nedjelju, na Vaskrs, raditi samo Poština poslovnica u kotorskom Starom gradu od devet do 16 sati.

U ponedjeljak, 6. maja, radiće Poštine poslovnice u podgoričkim šoping centrima: Delta Siti, Bazar i Mol of Montenegro.

Služba telegrafa i Ekspres pošta korisnicima su na raspolaganju od osam do 15 sati.

U većini gradova biće obezbijeđeno minimalno funkcionisanje poštanskog saobraćaja, a korisnici spisak poslovnica i njihovo radno vrijeme mogu pronaći u svim poštama ili na njihovom sajtu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније