Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

09. 02. 2016. 07:56 >> 07:43

VRIJEME DANAS

Intenzivnije padavine krajem dana

U Crnoj Gori danas će biti umjereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom, češćom i intenzivnijom krajem dana i tokom noći. Na krajnjem sjeveru preko dana uglavnom suvo. Vjetar umjeren do pojačan, od večernjih sati i veoma jak, južnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha od 0 do 11, najviša dnevna od 4 do 14 stepeni.

U utorak na krajnjem sjeveru uglavnom suvo, dok se tokom srijede u cijeloj zemlji očekuju intenzivnije padavine, naročito u južnom i centralnom dijelu, a u srijedu poslijepodne i tokom noći u višim predjelima na sjeveru kiša će preći u susnježicu i snijeg.

U četvrtak suvo sa dužim sunčanim periodima, a u petak i tokom vikenda ponovo kiša, intenzivnija u južnom i centralnom dijelu, a tokom noći u višim planinskim predjelima povremeno i susnježica i snijeg. Vjetar povremeno umjeren do pojačan, u utorak krajem dana, tokom noći i u srijedu na udare jak do veoma jak, južnih smjerova, jedino će u četvrtak oslabiti i skrenuti na zapadni i sjeverni smjer.

Najviša dnevna temperatura vazduha u manjem kolebanju, u četvrtak u padu. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније