Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

11. 02. 2016. 22:05 >> 21:51

JUTARNJI PROGRAM

O uticaju tehnologije i seksualnom zdravlju

U Jutarnjem programu TVCG u petak biće riječi o uticaju društvenih mreže i tehnologija na region i Crnu Goru i pitamo se u kojoj mjeri je internet tehnologija postala dio naše svakodnevice. To su pitanja na koja će odgovore dati Sanja Gardašević iz digitalizuj.me.

 

Preduzetnički klub “ Žica” gimnazije “Slobodan Škerović” uz podršku Biroa za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici Glavnog grada organizuje prezentaciju i prodaju ručno rađenih proizvoda u Molu "Delta City" u nedjelju 14. februara od 13 sati.Tim povodom u naši gosti su:  predstavnik Biroa Miroslav Boljević i ucenica Gimnazije iz preduzetničkog kluba "Žica" Jovana Nedović.

Nagradjivani kratki film "Umir krvi", koji je režirao Senad Šahmanović, pozvan je da bude prikazan u takmičarskim kategorijama na nekoliko festivala. Senad je naš gost.

Svjetski dan seksualne i reproduktivne svijesti obilježava se svake godine 12. februara kako bi se kod mladih ljudi povećala svijest o važnosti unapređenja i očuvanja seksualnog i reproduktivnog zdravlja. O tome ovog petka razgovaramo sa dr Aidom Šahmanović, ginekologom-akušerom.

Turistička organizacija iz Bara, prvi put je nastupila na sajmu turizma u Tirani prethodne sedmice zajedno sa kolegama Ulcinja, Budve, Podgorice i predstavnicima turističke privrede. Iz TO Bar dolazi nam Neda Ivanović.

U Centru savremene umjetnosti Crne Gore sinoć je otvorena multimedijalna izložba radova crnogorske umjetnice Vesne Bošković pod nazivom "Sve je satkano od svjetlosti". Tim povodom Vesna je naša gošća.

Tržni centar „Bazar“, u saradnji sa turističkom agencijom „IN Travel“, organizuje foto konkurs na temu „Ljubav je...“, povodom obilježavanja „Dana zaljubljenih“ 14. februara. Naša gošća je referent za marketing i PR TC "Bazar" Vedrana Šišović.

U okviru manifestacije “Dani kulture u Zeti” u KIC-Golubovci večeras će biti upriličen koncert “Zdravko i prijatele...” Znači da će biti pjesme u Jutarnjem programu.

U Jutarnjem i sevisne informacije, priče sa terena, aktuelne teme, Art zanimljivosti.

Emisiju uređuje i vodi: Nemanja Pavićević

Urednik redakcije: Aleksandar Mirković

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније