Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

Marija Razić

21. 10. 2016. 21:49 >> 21:28
1

ZANIMLJIVE TEME

Profesor Ratko Božović u Jutarnjem

Gost našeg programa - laureat nagrade “Dialogos” za najbolju knjigu iz oblasti teorije i kulture u 2015. godini - prof. dr Ratko Božović za knjigu “Paradoksi medijske slobode”. Nagradu „Dialogos“ ustanovio je 2013. godine međunarodni naučni časopis “Medijski dijalozi”, s ciljem promocije, podrške i razvoja teorije medija, medijske kulture i medijske pismenosti. Takođe, cilj je da se u Crnoj Gori i regionu podstakne i unaprijedi naučno-istraživačka djelatnost uopšte i nauka o i u medijima posebno. Ugostićemo i glavnog i odgovornog urednika časopisa „Medijski dijalozi“ prof dr Mima Draškovića.

 

Tema Jutra: Poštovanje. Da li pravimo razliku između vaspitanja i poštovanja?

Da li poštujemo sebe i ljude oko sebe? Često čujemo rečenicu “Ja sam nju ili njega ispoštovao/la, a vidi kako mi vraća ”!Kada kažemo da smo nekoga “ispoštovali” da li to znači da smo sa njim završili? Da li poštujemo roditelje ako bez njihovog odobrenja preuzimamo njihove obaveze... Kako da poštujemo partnera, kako da poštujemo pretpostavljene...Odgovore na ova i mnoga druga pitanja daće nam  porodični terapeut i učitelj poretka ljubavi prof. Vlado Ilić.

Naša ekipa izvještavaće uživo sa Prvog kongresa preventivne pedijatrije Crne Gore sa međunarodnim učešćem koji se održava u hotelu Splednid u Bečićima.

Kundalini joga se naziva još i joga svijesti. Ona je dinamičan i moćan alat koji je dizajniran da nam omogući iskustvo na nivou duše. Kundalini jogu čine dobro odabrane statičke poze (asane), dinamični pokreti, vežbe disanja, meditacije..Ugostičemo učiteljcu kundalini joge Natašu Vukoje.

Najavljujemo “V Bazar crnogorskih proizvoda” koji se tokom vikedna održava u TC Bazar. Ugostićemo izlagače.

KIC “Budo Tomović” organizuje audiciju za prijem novih članova u DODEST-ovu pozorišnu radionicu. Testiranje zainteresovanih kandidata biće održano u subotu i nedjelju, 22. i 23.oktobra, u sali DODEST u 20 sati. Audicija je namijenjena mladima - srednjoškolcima, studentima...Radionicu vodi dugogodišnji član DODEST-ove pozorišne trupe i jedan od najnagrađivanijih domaćih glumaca Sejfo Seferović, koji će biti gost Jutra,

Kampanja za ovogodisnji izbor za Miss Crne Gore počela je u junu, a trajace do 23. oktobra. Izbor će biti održan 29. oktobra u u Budvi. Sa detaljima će nas upoznati PR za izbor za Miss Cre Gore Nikolina Lončar.

U redovnoj kulinarskoj rubrici “Ukusi jutra” šefica kuhinje Slađana Šoć pripremaće hljeb sa kukuruzom i feta sirom.

U Jutarnjem i servisne informacije, aktuelnosti, priče sa terena, rubrike: Dogodilo se na današnji dan, priče sa portala RTCG.ME, TV Arhiv, Pitalica, Fitnes, Slike dana, Ukusi Jutra,Šoubiznis...

Urednica i voditeljka emisije: Marija Razić

Urednica redakcije Jutarnjeg programa: Olivera Simunović

e-mail: jutarnjivikendom@ rtcg.org

Broj telefona redakcije: 020 224 991

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније