Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

03. 12. 2016. 22:04 >> 21:41

JUTARNJI NEDJELJOM

O vratnoj kičmi, dječijoj seriji Potraga...

Atlas je prvi vratni pršljen i nalazi se ispod lobanje, tj. nosi lobanju, naš svijet u malom. Zbog te uloge nosača je i dobio ime po mitološkom divu Atlasu iz grčke mitologije, koji je nosio svijet na svojim ramenima. O atlasu razgovaramo sa profesorom sporta, rehabilitacije i kineziologije, doktorom alternativne medicine, učiteljem joge i transcendentalne meditacije Ljubomirom Tomljenovićem.

U nastavku:

Imaćemo i neobične goste, junake dječije emisije “Potraga”. U novoj  pustolovini sve je moguće i da bi stigli do cilja zakoni stvarnosti prestaju da važe. Ekipa “Potrage” nailaziće na fantastične likove, na naizgled nepremostive prepreke. Bajka, čarolija i realnost ovdje ukrštaju puteve. Njihove avanture možete pratiti nedjeljom u 16:30 na Prvom programu TVCG. Strpljivo pratite svaki njihov korak, tajna potrage će biti otkrivena. 

Predstavljamo aktivnosti i radionice udruženja roditelja i djece sa invaliditetom “Rastimo zajedno”iz Danilovgrada. Naše gošće vođa radionice Radmila Kešeljević i predsjednica Upravnog odbora Marina Kljajević.

Najavljujemo osmo izdanje fitnes festivala “Budi fit - budi zdrav”, kome će prisustvovati najeminentniji fitnes instruktori iz regiona, a  održaće se  narednog vikenda u Podgorici. Naša gošća, organizatorka fetstivala, fitnes instruktorka Marija Mićović.

Naša ekipa sa terena izvještavaće najveće barske fešte, čuvene starobarske Maslinijade, i to njenog 15. izdanja.

U našoj redovnoj rubrici “Ukusi jutra” šefica kuhinje Slađana Šoć pripremaće salatu sa junećim mesom.

Kako će Tivćani dočekati Novu godinu saznaćemo od organizatora Marka Vujovića.

U Jutarnjem saznajte kako protiče pošumljavanje u Beranama, u okviru projekta „Naše šume su naše“, klastera drvoprerađivača iz Berana, Program podsticanja razvoja klastera u Crnoj Gori u 2016. godini, koji realizuje Ministarstvo ekonomije, lokalne samouprave i UNDP.

Pratimo i akciju  radija D i D plus - “Smanji brzinu – sačuvaj život“ koja ima cilj da ukaže na važnost poštovanja saobraćajnih propisa, da pozove na bezbjednu vožnju i samim tim pokuša da unese određene promjene kada je riječ o bezbjednosti u saobraćaju. 

Sa novitetima u izdavačkoj kući “Nova kniiga” upoznaće nas PR menadžerka Milena Jovović.

Predstavićemo i zbirku priča "MEMO" poznate teoretičarke i filozofkinje medija, prof.dr Divne Vuksanović. U razgovoru sa kolegom Miomirom Marošem, na Sajmu u Beogradu, otkrila je da je njena nova knjiga inspirisana putovanjima i teorijom zavjere, ali da je u njenoj osnovi teorija i filozofija medija...

Prenosimo atmosferu sa najglamuroznijeg modnog dogaĐaja “Victoria’a Secret Fashion Show-a “koji je održan u pariskom Gran Palasu.

U Jutarnjem i servisne informacije, aktuelnosti, priče sa terena, rubrike: Dogodilo se na današnji dan, priče sa portala RTCG.ME, Fitnes, Slike dana, Dječiji kutak, Ukusi Jutra, Meridijani, Knjižara, Bioskop...

 

Urednica i voditeljka emisije: Marija Razić

Urednica redakcije Jutarnjeg programa: Olivera Simunović

e-mail: jutarnjivikendom@ rtcg.org

Broj telefona redakcije: 020 224 991

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније