Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

09. 01. 2017. 21:25 >> 21:02
1

EKIPE NA TERENU

Veći dio Bara dobio struju

Zbog havarije na desetokilovoltnoj trafostanici Topolica, od 16 sati veći dio Bara i djelovi Bjeliša, Popovića, Žukotrlice i drugih naselja bili su bez struje. Iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) saopštili su večeras da su, sa drugih trafostanica, uspjeli da struju obezbijede za 80 odsto potrošača.

Ekipe su na terenu i rade na otklanjanju kvara.

"Radi se o veoma ozbiljnom problemu u trafostanici pa će ekipama trebati cijela noć da problem riješe", navode iz CEDIS-a.

Podsjećamo, ekstremno niske temperature, orkanski vjetar i preopterećenost mreže zbog povećane potrošnje, izazvali su probleme u napajanju električnom energijom u mnogim djelovima barske opštine, a radnici barske Elektrodistribucije izloženi su i životnom riziku zbog rada u krajnje otežanim okolnostima. Zato apeluju na razumijevanje i strpljenje građana.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније