Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

17. 01. 2017. 22:07   >>  21:52

U JUTARNJEM

O serijalu "Svjedoci socijalističke epohe"

U Jutarnjem o prvom crnogorskom televizijskom projektu o jednom od najznačajnijih perioda naše prošlosti i o dešavanjima koja su obilježila drugu polovinu XX vijeka, o dokumentarnom serijalu ''Svjedoci socijalističke epohe''. Gost emisije reditelj Gojko Kastratović.

Predstavljamo:

-Manifestaciju '' Crna Gora u ritmu Evrope ''.

- Osvrćemo se na značaj i rezultate rada Centra izvrsnosti u bioinformatici čija '' osnovna misija je unaprjeđenje naučno istraživačke i inovacione djelatnosti u Crnoj Gori '' .

- Srednja pomorska škola u Kotoru jedna je od dobitnica nagrade Oktoih. Gost emisije direktor Veljko Botica.

- Novi pravilnik o medicinsko - tehničkim pomagalima Fonda zdravstva tema je redovne kontakt rubrike Jutarnja ordinacija. Na pitanja odgovara mr sci med Sanja Simović.

-Sedam godina je postojanja i rada NVO Crnogorska kulturna mreža. Razgovaramo sa predsjednikom Aleksandrom Damjanovićem.

-Ekipa sa terena izvještava o Danima preduzetništva koji su u toku na Univerzitetu UDG.

- Uz servisne informacije, aktuelne priloge, priče sa terena, gledaćete i redovne rubrike- Dječiji kutak, PG Hronika, Vodič događaja iz kulture....

Urednice emisije- Zorica Vukić, Marijana Bukilić

Voditelji - Marija Marković i Danijel Garić

Urednica Jutarnjeg programa- Olivera Simunović

e-mail- jutarnji@rtcg.org

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније