Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

18. 01. 2017. 22:25 >> 22:02
1

U JUTARNJEM

Zašto u PG nema groblja za životinje

U Jutarnjem govorimo o nizu problema koji nastaju zbog nepostojanja groblja za ljubimce i zivotinje u Podgorici, a koji ne idu na ruku zdravlju ljudi, zivotinja i okruzenja.

Takođe ćemo govoriti i o:

- Važnosti realizacije projekta “Upravljanje šumama u Nacionalnim parkovima Crne Gore”, na koji se cekalo 20. Godina, a koji je važan radi analize opšteg stanja, vrijednosti i ugroženosti naših šuma. 

- Procesu izgradnje “ Maslinarskog puta” centralnim dijelom Mamole, koji je udruzio mjestane sela Kunj i maslinare barske opstine.

Predstavljamo:

- Draganu Mitrovic, profesoricu istorije OS“Druga osnovna škola” Budva, dobitnicu nagrade Oktoih .

Najavljujemo:

- Dan biblioteke ” Radosav Ljumovic”, u okviru kojeg ce biti promovisana knjiga “ Njegoseva filozofija covjeka”, autorke  Sonje Tomovic Šundic.

- Novi broj časopisa “RENOME”, za ljubitelje tradicije,materijalnog i nematerijalnog kulturnog nasljeđa.

-Ekipa Jutarnjeg programa posjetila je Narodnu kuhinju, u podgorickom naselju Konik,    koja svakodnevno se raspodijeli 550 obroka.

- Uz servisne informacije, aktuelne priloge, gledaćete i redovne rubrike:  Dječiji kutak, PG Hronika, Vodič događaja iz kulture....

 

Urednica i voditeljka: Emina Hodzic Knežević

Urednica Jutarnjeg programa: Olivera Simunović

e-mail: jutarnji@rtcg.org

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније