Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

10. 02. 2013. 08:55   >>  08:53

AMSCG

Saobraćaj u prekidu zbog snijega

Na regionalnim putevima Gornje polje- Krstac, Nikšić-Čevo i Plužine – Trsa saobraćaj je u prekidu zbog snijega, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Kako se navodi, na magistralnom putu Nikšić-Šavnik-Žabljak, Nikšić-Šćepan polje i Nikšić-Vilusi zabranjeno je kretanje kamionima sa prikolicom i šleperima.

U Crnoj Gori putevi su jutros mokri i klizavi, na jugu zbog kiše a na sjeveru zbog snijega, pa iz Auto-moto saveza vozačima preporučuju pažljiviju vožnju.

Oni su upozorili da na dionicama koje prolaze pored rijeka i kosina ima i sitnijih odrona i da je upotreba zimske opreme obavezna.

U toku je rekonstrukcija tunela Tivran, na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane, zbog čega će se saobraćati u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na magistralnom putu Kotor-Lepetani zbog izgradnje kanalizacionog sistema Muo-Prčanj-Stoliv do završetka radova saobraćaj je u prekidu i preusmjeren na put preko Tivta.

Na magistralnom putu M-2 Petrovac-Podgorica zbog sanacija klizišta zabranjen je saobraćaj teška teretna vozila, odnosno šlepere i kamione sa prikolicom. Teška teretna vozila mogu koristiti alternativne puteve Podgorica-Cetinje-Budva i put kroz tunel Sozina.

U toku je sanacija klizišta na lokalitetima Brčeli, Donji Bukovik i Sotonići II i na mjestima izvođenja radova saobraća se jednom saobraćajnom trakom naizmjenično.

Na dionici Šćepan Polje-Plužine, kod tunela 50, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Saobraćaj za sve vrste vozila zatvoren je na starom putu za Danilovgrad, od skretanja za Malo brdo do skretanja za Rogame, zbog radova.

Privremena saobraćajna signalizacija postavljena je na raskrsnici Zavala, uz magistralni put M-2, na dionici Budva-Bečići, na dionici Debeli Brijeg-Kamenari magistralnog puta M-2, kao i na Cetinjskoj raskrsnici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније