Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

Objavio: B.V.

19. 04. 2017. 13:14 >> 15:12
11

SANIRAN MOST

Otvoren put Podgorica-Kolašin

Magistralni put Podgorica-Kolašin koji je bio zatvoren zbog oštećenja mosta Pjenavac, pušten je za saobraćaj za sve kategorije vozila osim za šlepere s prikolicom, javlja reporter Radija Crne Gore.

 

Vozila saobraćaju u obje trake.

Put je bio zatvoren skoro deset sati zbog saniranja rupe na mostu Pjenavac.

Kamioni i šleperi, kako je saopšteno iz Direkcije za saobraćaj, biće preusmjereni preko Žabljaka i Pljevalja.

Oni dodaju da se kompletna sanacija mosta može očekivati za 30 dana, kada će saobraćaj biti otvoren za sve kategorije vozila.

Vozila su nakon što je zatvoren saobraćaj bila preusmjerena preko Mateševa.

Iz AMSCG je saopšteno da se zbog kiše saobraća po mokrim i klizavim kolovozima dok se na sjeveru bilježe sniježne padavine. 

Oni su apelovali na vozače da vožnju prilagode uslovima na putu i da obavezno  poštuju pravila saobraćaja. Na brojnim dionicama na kojima su radovi u  toku neophodna je dodatna pažnja i strpljenje kao i poštovanje  postavljene signalizacije.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније