Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

22. 04. 2017. 22:03 >> 21:36

U JUTARNJEM

Gost - pisac i diplomata Gojko Čelebić

23. april, dan kada su svijet napustila dva velikana književnosti, Migel de Servantes i Vilijam Šekspir, proslavlja se svake godine kao Svjetski dan knjige i autorskih prava. Naš gost biće pisac i diplomata dr sc. Gojko Čelebić. U djelu “Vjetrenjače Evrope” pisao je o uticajima Servantesa na evropski roman. Dr sc. Čelebić komentarisaće i dnevnu štampu za 23. april.

U nastavku:

Najavljujemo “Soft skills akademiju”, seminar ličnih i profesionalnih veština, koji će se odrzati 29. i 30. aprila u Rektoratu. Organizuje je EESTEC (Electrical Engineering STudents’ European assoCiation), nepolitička, nevladina i neprofitna organizacija studenata elektrotehnike širom Evrope. Sa detaljima će nas upoznati PR i koordinator događaja Nina Drakulić i HR organizacije Marko Ružić.

Promovisaćemo najnoviji broj lista „Krug mladih“. Naša gošća biće urednica i osnivač časopisa Zorica Radenović i dio redakcije.

Govorićemo i o jednoj od  najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi, Spark.me. Naša gošća dolazi iz organizacionog tima - Sanja Gardašević.

Ekipa sa terena uživo će izvještavati sa Dječijeg proljećnog vikenda iz Delte, ali i sa inženjerskog takmičenja EBEC, koje se održava u rektoratu Univerzitatea CG.

U Jutarnjem i priča iz Doma starih u Risnu, u kome živi 300 korisnika. To je priča o onima koji brinu o njima, koji već nekoliko decenija pristupaju svom ni malo lakom poslu, sa puno pažnje, topline i empatije.

Muzička gošća biće kantautorka Dušanka Belada koja će promovisati novi spot “Pola mene”.

U redovnoj kulinarskoj rubrici “Ukusi jutra” šefica kuhinje Slađana Šoć pripremaće bijelu morsku ribu sa povrćem.

U Jutarnjem i servisne informacije, aktuelnosti, priče sa terena, redovne rubrike: Ukusi Jutra, Dogodilo se na današnji dan, Svijet u 5 minuta, Kulturni vodič, Slike dana...

 

Urednica i voditeljka emisije: Marija Razić

Urednica redakcije Jutarnjeg programa: Olivera Simunović

e-mail: jutarnjivikendom@ rtcg.org

Broj telefona redakcije: 020 224 991

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније