Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

29. 04. 2017. 22:07 >> 21:54

U JUTARNJEM

O međunarodnoj školi o ekonomskoj politici EU

Raspisan je konkurs za učenike i studente za učešće na međunarodnoj školi "Ekonomska i socijalna prava u Evropskoj uniji (EU)", koja će učenicima i studentima pružiti mogućnost da steknu teorijska znanja iz oblasti ekonomskih politika Unije. Tim povodom u Jutarnjem programu ugostićemo izvršnu direktoricu Centra za monitoring i istraživanje (CeMI), Nikoletu Tomović.

- Dnevnu štampu za 30. april komentarisaće ekonomista, programski menadžer u CAZAS-u ( Društvu za borbu protiv side CG) Sanja Šišović. Dugogodišnja je aktivistkinja u oblasti zdravstva i ljudskih prava. Kroz članstvo u radnoj grupi Ministarstva zdravlja CG, učestvovala je u izradi “Nacionalne strategije za HIV/AIDS u Crnoj Gori 2015-2019”.

- Regionalna biznis konferencija “ Najžena 21. vijeka” za 2017. ove godine biće održana u Crnoj Gori. Ugostićemo idejnu začetnicu projekta, koordinatorku manifestacije Slađanu Obradović Petrović i crnogorsku preduzetnicu Sanju Lekić, koja je prošle godine bila nosilac titule Najžena 21.vijeka.

- Ugostićemo pobjednike takmičenja Dani inženjera koje je nedavo održano u Podgorici u dvije discipline: Timski dizajn i Studija slučaja. Razgovsarćemo i sa PR-om BEST-a Milenom Aković.

- “Publikacija o crnogorskim studentima u inostranstvu” proizvod je istraživačkog procesa koji je imao cilj da definiše ključne karakteristike studentata u inostranstvu uključujući i trendove sa kojima se kao populacija suočavaju. Iz Organizacija crnogorskih studenata u inostranstvu (OCSI) ugostićemo Marka Lekovića i Bojanu Minić.

- Ekipa sa terena izvještavaće iz Budve sa trećeg dana karnevala "Naoružaj se ljubavlju" koji predstavlja nezvaničan početak ljetnje turističke sezone.

- U muzičkom dijelu emisije Suzana Tot promovisaće najnoviji spot za pjesmu “Malo sutra”.

- U redovnoj kulinarskoj rubrici “Ukusi jutra” šefica kuhinje Slađana Šoć pripremaće japanske krokete.

- U Jutarnjem i servisne informacije, aktuelnosti, priče sa terena, redovne rubrike: Ukusi Jutra, Dogodilo se na današnji dan, Svijet u 5 minuta, Kulturni vodič, Slike dana...

Urednica i voditeljka emisije: Marija Razić

Urednica redakcije Jutarnjeg programa: Olivera Simunović

e-mail: jutarnjivikendom@ rtcg.org

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније