Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

06. 05. 2017. 22:31 >> 22:07

GLEDAJTE JUTARNJI

Gosti učenici OŠ "Vuko Jovović"

U Jutarnjem, ugostićemo učenike OŠ "Vuko Jovović" iz Danilovgrada i profesoricu muzičkog mr Ljudmilu Radović, koji pristupom izučavanja predmeta muzičkog obrazovanja "pomjeraju granice" i izazivaju veliku pažnju u zemlji i regionu, posebno specifičnom obradom hitova Miladina Šobića.

U nastavku:

CEO konferencija održaće se 13. maja u Podgorici i okupiti najpoznatija imena iz svijeta biznisa, preduzetništva, umjetnosti, kulture i sporta koji kroz inspirativne priče motivišu i time podstiču na proaktivan način razmišljanja. Organizuje ga Volonterski klub Ekonomskog fakulteta u saradnji sa Ekonomskim fakultetom u Podgorici i Sarajevu. Sa detaljima će nas upoznati PR tima CEO konferencije, Sandra Vukčević i projekat menadžerka Ksenija Vujošević .

Dnevnu štampu za 7. maj komentarisaće renomirani crnogorski violinista Marko Simović, dugogodišnji član Crnogorskog simfonijskog orkestra i profesor u Muzičkoj školi "Vasa Pavić".

Priča Jutra stiže nam iz sela Morakvo (Župa Nikšićka). Makica Kovačević ima 94 godine, sedmoro djece, 30 unučadi i 51 praunuče. Za našu TV je kazala da bogatstvo nije imetak, već zdrava i brojna porodica.

Donosimo i priču iz Gimnazije ,,Slobodan Skerovic" u kojoj je punih 10 godina aktivan Volonterski klub, koji samo ove godine broji preko 200 aktivnih učesnika. Ponosni su na brojne akcije koje su sproveli do sada, vrijednosti ali i vještine koje su učenici usvojili tokom volonteskog rada.

Himalajske energetske vježbe predstavljaju seriju jednostavnih, ali izuzetno moćnih vježbi koje djeluju vrlo pozitivno na fizičko i još više na vaše energetsko tijelo. Ko može daih praktikuje i na koji način otkriće nam majstori ovog programa koji dolaze iz Zagreba. Ugostićemo koordinatora Tulasi centra Dušana Markovića.
Govorićemo i o 12. Međunarodnom podgoričkom sajmu knjiga koji održava u garaži Delta sitija i upoznati se sa programom za nedjelju.
Najavićemo manifestaciju Sajam "Darovi proljeća” koja se održava u TC Bazar. Cilj manifestacije je predstavljanje sezonskih proizvoda savršenih za pobornike zdrave ishrane. Ugostićemo proizvođaće zdrave hrane.
Ekipa sa terena izvještavaće sa manifestacije koja je posvećena djeci - Young Audience Awards Day koju prvi put u našoj zemlji organizuje Crnogorska kinoteka u saradnji sa Evropskom Filmskom Akademijom i Podgorica film festivalom . Izvještavamo i sa 4. manifestacije “Dani akademije plus - Građani 2017” . Naš Aleksandar Radović uživo će svečano otvoriti manifestaciju.

Kolega Ivan Maksimović izvještava iz Kijeva. Uveliko teku pripreme našeg predstavnika Slavka Kalezića za nastup na Eurosongu.

U redovnoj kulinarskoj rubrici “Ukusi jutra” šefica kuhinje Slađana Šoć pripremaće rolnice sa mesom.

U Jutarnjem i servisne informacije, aktuelnosti, priče sa terena, redovne rubrike: Ukusi Jutra, Dogodilo se na današnji dan, Svijet u 5 minuta, Kulturni vodič, Slike dana...

Urednica i voditeljka emisije: Marija Razić

Urednica redakcije Jutarnjeg programa: Olivera Simunović
e-mail: jutarnjivikendom@ rtcg.org
Broj telefona redakcije: 020 224 991

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније