Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

18. 05. 2017. 18:37 >> 18:10

VEČERAS U DNEVNIKU

O obilježavanju Dana nezavisnosti u BG

Večeras u Dnevniku u 19.30, koji uređuje i vodi Nebojša Skenderi, pogledajte:

- Šta je premijer Duško Marković rekao o novim mjerama fiskalne konsolidacije i zaduživanju, nakon sastanka sa potpredsjednikom Svjetske banke Sirilom Milerom?

- O tome šta bi mogle da podrazumijevaju Vladine nove mjere fiskalne konsolidacije za Dnevnik govori profesorica Ekonomskog fakulteta UCG Danijela Jaćimović.

- Koliko je u državnim tužilaštvima prošle godine zaključeno sporazuma o priznanju krivice? Odbor za politički sistem, pravosuđe i upravu razmatrao je Izvještaj o radu Tužilačkog savjeta i Državnog tužilaštva za 2016.

- Istražni sudija Miroslav Bašović donio je odluku o jednomjesečnom pritvoru biznismenu Momiru Nikoliću i članovima Pokreta za promjene, koji se sumnjiče za krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i pranje novca. Šta kažu u Pokretu za promjene?

- SNP, nekada najača opoziciona partija, pred najvećim je izazovom od osnivanja jer dovodi u pitanje opstanak na političkoj sceni, ocjenjuju za Dnevnik politički analitičari.

- U Dnevniku i prilog o večerašnjem obilježavanju Dana nezavisnosti Crne Gore u Beogradu i prepisci pijaniste Ratimira Martinovića i ministra kulture Janka Ljumovića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније