Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

Objavio: P.R. [ Mina ]

21. 05. 2017. 10:15   >>  09:49

AMSCG

Danas bez obustava saobraćaja

U Crnoj Gori danas neće biti obustava saobraćaja, a na dionicama na kojima su radovi u toku, saobraćaće se jednom trakom naizmjenično.

Kako je saopšteno iz Auto-moto saveza, obustava saobraćaja neće biti ni sjutra i u utorak, za vrijeme državnog paznika, a obustave će početi u srijedu u izmijenjenim terminima.

U Crnoj Gori se jutros saobraća po mokrim i klizavim putevima, pa iz Auto-moto saveza savjetuju opreznu vožnju i apeluju na vozače da poštuju saobraćajne propise.

Saobraćaj je umjerenog intenziteta na putevima van gradskih sredina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније