Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

22. 06. 2013. 08:12   >>  08:16

SAVJET AMSCG

Ne putujte u najtoplijem dijelu dana

Zato što vremenske prilike nepovoljno utiču na učesnike u saobraćaju, iz Auto-moto saveza preporučuju vozačima da izbjegavaju putovanja u najtoplijem dijelu dana.

 

Iz AMSCG-a kazali su da je se na većini crnogorskih puteva danas očekuje pojačana frekvencija vozila. Kad je riječ o režimu saobraćaja, na magistralnom putu Kotor-Lepetani, zbog izgradnje kanalizacionog sistema Muo-Prčanj-Stoliv, do završetka radova saobraćaj je u prekidu i preusmjava se na put preko Tivta.

U toku je rekonstrukcija tunela Tivran, na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane, zbog čega će se saobraćati u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom, dok je na dijelu magistralnog puta M-2, na dionici Debeli Brijeg-Kamenari postavljena privremena saobraćajna signalizacija, zbog izgradnje kanalizacionog kolektora.

Na regionalnom putu R-4, Slijepač most-Pljevlja, na dionici Pavino Polje-Kovren-Crkvice, u toku je rekonstrukcija puta pa se saobraća  jednom trakom naizmjenično. Na magistralnom putu M-2.4 na dionicu Krute-Vladimir do raskrsnice za Ostros, zbog rekonstrukcije puta na mjestu radova saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu Rožaje-Špiljani, u mjestu Bijela Crkva, saobraća se jednom trakom naizmjenično, zbog oštećenja trupa puta, dok je zatvoren za saobraćaj za sve vrste motornih vozila stari put za Danilovgrad poslije skretanja za Malo brdo do skretanja za Rogame.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније