Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

22. 07. 2017. 21:56   >>  21:33

SA MARIJOM RAZIĆ

Tema Jutra: Piromanija

Ko su piromani, zašto su opsjednuti vatrom, vatrogascima i požarima, šta osjećaju dok planiraju, podmeću i posmatraju požar, koliko je prisutan ovaj poremećaj, kako ga prepoznati, zašto je piromane teško uhvatiti na djelu i kako se oni liječe, pokušaćemo da saznamo od psihologa Al Ammara Kašića.

U nastavku:

Muzičko - sportski festival Tri kanjona održaće se od 27. do 30. jula u etno selu "Vojinovići" u opštini Plužine na obroncima Durmitora. Pored muzičkog programa i vrhunskih izvođača, obilježiće ga i sportske manifestacije i druženja. Održaće se takmičenje u trkama konja za pasionirane ljubitelje (tri galopske i trka izdržljivosti – daljinsko jahanje), a obezbijeđen je i bogat nagradni fond. Sa detaljima će nas upoznati koordinatorka projekta Bojana Branković.

Od naših reportera sa terena stižu priče o izradi splavova i splavarenju Tarom, o ljetnjim seoskim poslovima, katunima, o drevnom gradu Kotoru...

Vodimo vas na monumentalnu izložbu skulptura čuvene galerije iz Pariza "Bel Er Fajn Art"( Bel Air Fine Art) koja je prvi put postavljena na otvorenom u naselju Porto Monenegro.

U redovnoj kulinarskoj rubrici Ukusi jutra šefica kuhinje Slađana Šoć pripremaće krem čorbu od lososa. Sve recepte možete pronaći na našem portalu www.rtcg.me, u rubrici Magazin/ Ukusi jutra.

Donosimo i servisne informacije, aktuelnosti, priče sa terena, rubrike: Dogodilo se na današnji dan, Kulturni vodič, Bioskop, Ukusi jutra, Svijet u 5 minuta

Nakon Vijesti u 9h emitujemo četvrtu emisiju serijala "Jutro iz gradova". Urednik i voditelj je Miomir Maroš, a emisija će se uživo realizovati iz Petnjice.

Urednica i voditeljka emisije: Marija Razić

Urednica redakcije Jutarnjeg programa: Olivera Simunović

e-mail: jutarnjivikendom@ rtcg.org

Broj telefona redakcije: 020 224 991

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније