Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

18. 08. 2017. 22:02 >> 21:37

U JUTARNJEM

O Danu humanosti, komunikaciji...

Svjetski dan humanosti obilježava se 19. avgusta, kada se prisjećamo humanitarnih radnika koji su izgubili živote obavljajući svoj posao i ujedno odajemo počast svima koji naporno svakodnevno rade širom svijeta kako bi pomogli ugroženima. Fondacija Banka hrane svake godine ukazuje na značj humanitarnog rada, kroz brojne akcije doniranja hrane i higijenskih sredstava za porodice koje su u stanju socijalne potrebe. Banka hrane ima i konkretne prijedloge koji bi donijeli novine u okviru zakonskih propisa koji bi pomogli svim ljudima koji su u sistemu socijalne zaštite i koji bi omogućili olakšice onima koji žele da poboljšaju kvalitet života socijalno ugroženih. Gošća Jutarnjeg biće predsjednica Fondacije Banka hrane CG Marina Medojević.

U nastavku:

Kako da prave riječi izgovorimo u pravo vrijeme? Interna i međuljudska komunikacija teme su o kojima ćemo razgovarati sa psihološkinjom Biljanom Bedričić , autorkom veb portala Pozitivna psihologija.

Ekipa sa terena uživo će iz Kotora najaviti tradicionalnu manifestaciju Bokeljska noć koja ima status nematerijalnog kulturnog dobra, a održaće se u subotu u 21h.

Od zanimljivosti iz svijeta izdvajamo priče o kariranim bradama, “crnom zlatu” i božićnom šopingu u Londonu -usred ljeta...

Kolač od parmezana pripremaće šefica kuhinje Slađana Šoć u redovnoj kulinasrkoj rubrici “Ukusi jutra”. Sve recepte možete pronaći na našem portalu www.rtcg.me, u rubrici Magazin/ Ukusi jutra.

U Jutarnjem i servisne informacije, aktuelnosti, priče sa terena, rubrike: Dogodilo se na današnji dan, priče sa portala RTCG.ME, Okom gledalaca, Pitalica, Ukusi Jutra, Svijet u 5 minuta...

Nakon Vijesti u 9h emitujemo jedanaestu emisiju serijala “Jutro iz gradova”. Urednik I voditelj je Miomir Maroš , a emisija će se uživo realizovati iz Nikšića.

Urednica i voditeljka emisije: Marija Razić

Urednica redakcije Jutarnjeg programa: Olivera Simunović

e-mail: jutarnjivikendom@rtcg.org

Broj telefona redakcije: 020 224 991

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније