Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

17. 09. 2017. 23:00 >> 22:32

U JUTARNJEM

Koliko će koštati drva

Septembar se smatra optimalnim za nabavku drva za ogrijev. Interesuje nas kakve su ovogodišnje cijene, kakva je ponuda i kako funkcioniše zabrana izvoza drvnih sortimenata.

Gost Jutarnjem je Adem Fetić iz Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja.

- Ključ usvjeha u ovčarstvu i kozarstvu je reprodukcija. U kontakt rubrici „Plodovi jutra“ govorimo na ovu temu sa predstavnikom Službe za selekciju stoke Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja. Pitanja možete postavljati telefonskim uključenjima.

- Predstavljamo javni poziv za učešće umjetnika u predstavljanju rezultata naučnoistraživačkih projekata finansiranih iz državnog budžeta na festivalu „Otvoreni dani nauke“ koji je nedavno objavilo Ministarstvo nauke.

- Naša muška košarkaška reprezentacija se oprostila od učešća na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u šesnaestini finala. Sa kolegom Markom Jaćimovićem, koji je pratio dešavanja na Eurobasketu, analiziramo šampionat i nastup našeg nacionalnog tima.

- Našoj zemlji je potrebno značajnije učešće turista iz razvijenih zemalja u ukupnoj strukturi gostiju. Skandinavci su svakoj turističkoj destinaciji među najpoželjnijim gostima, a naša Nacionalna turistička organizacija ih animira preko iskustva njihovih novinara, koji su prošle sedmice boravili u studijskoj posjeti Crnoj Gori. U razgovoru sa PR NTO saznajemo kakve iskustva novinari u svoje zemlje nose i očekujemo li nove turističke aranžmane sa bogatom Skandinavijom.

- Završeno je još jedno izdanje Međunarodnog festivala lutkarstva! Jedinstvena prilika djeci Podgorice da gledaju lutkarske predstave u nedostatku profesionalnog lutkarskog pozorišta i ove godine je premašila očekivanja organizatora.

- Na početku svakog sata vas očekuju servisne informacije i aktuelnosti iz sporta. Uključićemo i našu ekipu koja će se javiti uživo sa nekoliko lokacija, a uz to, emitovaćemo i naše redovne rubrike: Dječiji kutak, PG Servis, Okom gledalaca, Svijet u 5 minuta, Vodič događaja iz kulture....

Urednici i voditelji emisije: Marija Marković i Danijel Garić
Urednica Jutarnjeg programa: Ljiljana Savić
e-mail: jutarnji@rtcg.org

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније