Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

Objavila: M.L.B.

03. 12. 2017. 07:48 >> 14:37
15

NOVI ODRONI

Put preko Brajića i dalje zatvoren

Put Cetinje – Budva i dalje je zatvoren za saobraćaj kazao je za TVCG Dušan Kokić iz Direkcije za puteve. On nije mogao da saopšti kada će put biti prohodan, ali je potvrdio da se to danas neće dogoditi.

Kokić je objasnio da postoji opasnost novog obrušavanja na dijelu kosine kod “malog tunela”, te da je potrebno ugraditi ankere i mreže koji će to spriječiti.

“Saobraćajnica je očišćena, i put je prohodan, ali jedan dio kosine je veoma nestabilan, i dolazi do obrušavanja kamenih blokova. Očekujemo da uskoro dođu ekipe koje će ugraditi ankere i specijalne spajder mreže koje sprečavaju obrušavanje kamenja i tek nakon toga će moći da se uspostavi normalan saobraćaj”, kazao je Kokić.

On je dodao i da je tokom noći došlo do novog obrušavanja kamenja.

“Tokom noći je uslijed kiše došlo do obrušavanja dijela koji nijesmo mogli da dohvatimo mehanizacijom, tako da možemo reći da su nam nepovoljni vremenski uslovi djelimično i pomogli”, zaključio je Kokić.

 

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније