Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

[ Objavio: I. P. ]

30. 12. 2017. 07:40   >>  08:37 1

APEL AMSCG

Oprez zbog mokrih i klizavih puteva

U Crnoj Gori danas se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a na sjeveru ima poledice.

Auto moto savez Crne Gore je upozorio da su na putevima koji vode pored rijeka i kosina mogući i odroni i savjetuje opreznu vožnju. Upotreba zimske opreme je obavezna na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

Zabranjen je saobraćaj kamionima sa prikolicom i šleperima na putevima Nikšić-Plužine i Nikšić-Šavnik - Žabljak.

Na magistralnom putu Cetinje - Budva, na dionicama Brajići-Lapčići i Košljun-Zavala od danas do 9. januara neće biti obustava saobraćaja.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta na dionici Ulcinj - Krute, saobraćaj će biti obustavljen od devet do 12 sati i od 14 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta. Mimo tih termina saobraćaće se jednom trakom naizmjenično.

Na regionalnom putu Cetinje - Njeguši režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a potpuni prekid važi za sve vrste vozila je od osam do deset sati i od 14 do 16 sati.

Na dionici auto puta Bar-Boljare na regionalnom putu R-19, dionica Bioče - Klopot, saobraćaj će zbog miniranja biti obustavljen za sva vozila do 30 minuta od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Vežesnik auto puta Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvac - Mateševo saobraćaj će biti obustavljen do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Na magistralnom putu M-8, dionici Pljevlja-Gradac, lokalitet Židovići promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu od Lepetana do Lastve Grbaljske se, zbog prevoza transformatora, odobrava obustava saobraćaja do 30 minuta za sve vrste vozila.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније