Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

06. 03. 2018. 22:05   >>  22:03

O RAZVOJU TIVTA

Matijević gošća Jutarnjeg

Do Tivta, najmlađeg grada zaliva Boke, možete doći trajektom preko Herceg Novog, preko Kotora obalom ili tunelom, i jadranskom magistralom preko Budve. Geografsko-klimatski uslovi su sjajni i ne nalazi se slučajno na spisku najpoželjnijih primorskih destinacija naše zemlje. Kojom brzinom se Tivat razvija, sa kojim problemima se bori gradska vlast a sa kojim građani, kakva je bila sezona, da li će sljedeća biti bolja i da li se Platinum marini Porto Montenegro definitivno otpisuju komunalni dugovi, govorimo sa predsjednicom Opštine Snežanom Matijević.

Kriptovalite/bitkoin: Prošlogodišnji uzlet kriptovaluta zasijenio je prinose koje su donijele klasične, široko rasprostranjene vrste finansijskih instrumenata. Nekolicina ljudi stekla je veliko bogatstvo, drugi su ostali bez miliona dolara zbog nepredvidljivog pada vrijednosti. O ovoj zanimljivoj temi razgovaramo sa Ninom Vujanović - specijalnom savjetnicom u Direkciji za monetarnu politiku i fiskalna istraživanja.

Medicina: Trombofilija predstavlja stanje pojačanog zgrušavanjakrvi koje može izazvati trombozu koja predstavlja ugruške krvi u krvnim sudovima. Postoje različite vrste trombofilije od kojih su neke nasljedne, a neke stečene, što znači da se obično razvijaju u odraslom dobu. O trombofiliji u trudnoći razgovaramo sa doktorkom Enisom Žarić - internistom hematologom u 8:10h.

Suplementi: Uz veliki broj dostupnih suplemenata, veoma je teško odabrati jedan koji stvarno ima efekat kao što je navedeno u njegovoj reklami. Ukoliko ste početnik i nijeste sigurni koji suplementi imaju efekta, a koji ne, dopustite da vam pomognu stručnjaci. Doktorka Zorica Đorđević, specijalista higijene Instituta za javno zdravlje, naša je gošća u 7:10h.

Sport: U jutarnjem programu dosta vremena posvetićemo sportu. Govorićemo o razvoju bilijara U Crnoj Gori a najavićemo značajno kik boks takmičenje gdje će snage odmjeriti najbolji albanski i crnogorski juniori.

Terenske priče: Bavićemo se izgradnjom puteva, rekonstrukcijom objekata od opšte važnosti, teme će nam biti đačke užine, potrošačke korpe, sigurnost naše djece ali i svakodnevno funkcionisanje starijih, i lica sa invaliditetom.

 

 

Urednica i voditeljka: Dajana Golubović Pejović

jutarnji@rtcg.org

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније