Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

[ RTCG, Objavila: J.B.Č. ]

17. 03. 2018. 08:17   >>  12:44

KALUĐEROVIĆ SAOPŠTIO

Od Cetinja ka Lovćenu saobraća se nesmetano

Na putnom pravcu Cetinje – Lovćen, u mjestu Presjeka, gdje se juče desio odon saobraćaj se odvija nesmetano uz dodatnu opreznost, kazao je za RTCG, šef Službe zaštite NP Lovćen, Đorđe Kaluđerović.

On dodaje da se odron nije širio ali da je došlo do popuštanja jedne potporne grede puta što zahtijeva dodatnu pažnju učesnika u saobraćaju.

Kaluđerović je ukazao i da je zbog obilnih padavina, u mjestu Blatišta došlo do formiranja jezera ,dok su Dolovi djelimično pod vodom.

Služba zaštite NP “Lovćen” i dalje će redovno obilaziti teren i reagovati ukoliko bude potrebno.


Milena Stanojević, Radio Crne Gore

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније