Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

25. 04. 2018. 22:04 >> 21:57

U JUTARNJEM

O pošumljavanju, Danu intelektualne svojine...

U Jutarnjem programu pogledajte:

- Pošumljavanje područja koja su prošle godine nastradala u katastrofalnim požarima. Gost: Ranko Kankaraš - Direktorat za šumarstvo i drvnu industriju Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja.

- Obilježavamo Svjetski dan intelektualne svojine čiji je cilj i ove godine podizanje svijesti o značaju intelektualne svojine u svakodnevnom životu, ne samo u muzici, umjetnosti i svijetu zabave, već i kroz proizvode i tehnološka dostignuća koja oblikuju svijet u kome živimo.

- Od događaja u Glavnom gradu izdvajamo:

“Sajam cvijeća” - ljubičice, kaktusi i puzavice mogu da oplemene radni prostor, a korist od zelenih biljaka dokazano je neprocjenjiva. Za one koji nemaju vremena za biljke postoji dovoljno vrsta koje rastu sa malo svjetlosti i zahtijevaju malo vode, time i manje brige. Ovaj sajam okupiće vrtne centre, cvjećare, rasadnike cvijeća i ukrasnog bilja, prodavce rezanog cvijeća i cvijeća u saksijama kao i kreativne radionice koje se bave izradom dekorativnih predmeta i asesoara od cvijeća.

“Podgorička pijaca”- Iako mnogi trgovci kažu da zelena pijaca polako odumire jer je guše vele-trgovine i supemarketi, i kupci tvrde da pijaca nije što je nekada bila. Ipak, mi znamo gdje kvaliteta i ponude ne manjka. Najavljujemo „Podgoričku pijacu“ koja će uz mnogobrojne zabavne sadržaje biti otvorena 26. aprila od 13-19h.

- “Bjelopoljski kuvar” - naša gošća biće jedna od nauspješnijih crnogorskih preduzetnica Nemša Omerhodžič, potpredsjednica Opštine Bijelo Polje, koja je ujedno autorka “Bjelopoljskog kuvara”.

- Posljednji sat rezervisan je za priču o Eurosongu. Crnogorski predstavnik Vanja Radovanović govori o finalnim pripremama, stajlingu, ekipi i dočeku fanova širom Evrope.

 Od priča sa terena izdvajamo:

-Gimnazija u zemlji čuda

-Proslava Dana vrtića Danilovgrad

-Mladi pčelar iz Pljevalja oduševio region

-Ribarstvo u Šavniku može biti unosan posao

  

Urednica i voditeljka: Dajana Golubović Pejović

Urednica redakcije: Ljiljana Savić

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније