Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

01. 05. 2018. 21:51 >> 21:44

U JUTARNJEM

O turizmu u Crnoj Gori

Da li su plaže spremne za sezonu? Da li građevinski radovi ometaju red koji bi jedna turistička destinacija trebalo da ima? Da li sezona može zaživjeti u punom kapacitetu ako imamo gomilu otežavajućih faktora? Osim opštih tačaka i mjesta, pažnju ćemo posvetiti i implementaciji zakona o turizmu.

U nastavku o:

- Planeta svake godine 2. maja obilježava Svjetski dan delfina. Bez obzira što su prijatelji, delfine je čovjek iz nesmotrenosti, neodgovornosti, a najčešće iz obijesti i pohlepe, doveo do ivice istrebljenja. Nataša Nikpaljević - stručnjak za delfine, biće naša gošća na ovu temu.

- Ministarstvo odbrane i Vojska Crne Gore u periodu od 07-11. maja domaćini su “Međunarodnog vojnog turnira u futsalu” i to u Kolašinu. Ko će odmjeriti snage sa Crnogorcima koji su 2012. osvojili ovaj turnir, saznaćemo odmah nakon sedam sati.

- Ministarstvo sporta, još jednom akcijom omogućava lakše funkcionisanje mladih u sportu. Pitali smo šta je EU Omladinska kartica i na koji način će olakšati funkcionisanje mladim Crnogorcima u svijetu?

- Predstavljamo talentovanu crnogorsku djecu koja dobar glas o našoj zemlji pronose širom svijeta.

Urednica i voditeljka: Dajana Golubović Pejović
Urednica redakcije: Ljiljana Savić

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније