Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

26. 05. 2018. 22:27   >>  22:18

U JUTARNJEM

O Harmonika festu

U Jutarnje programu govorimo o Harmonika festu. Centar za kulturu Tivat i ove godine u saradnji sa nevladinim udruženjem "Harmonika Montenegrina" organizuje međunarodni festival harmonike. Festival se sastoji iz takmičarskog dijela koji će biti održani 28.05. i 29.05. u velikoj sali CZK-a i Galeriji Ljetnikovca Buća. Koncert pobjednika je zakazan za 30.05.2018. u 14 sati, takođe u velikoj sali CZK-a. Pored takmičarskog dijela biće održana i 3 koncerta.

U nastavku o: 

- Školica "Malac genijalac" organizuje 27. maja Olimpijadu znanja u školi za mentalnu aritmetiku. Od naših gostiju saznaćemo više detalja o ovom takmičenju ali i školici u kojoj djeca mogu naučiti brojne vještine.

- Predstavljamo i mlade majstore šaha. Oni su polaznici šahovske škole "Dijagonale", a na nedavno održanom 24. Prvenstvu Crne Gore za mlade šahiste održanom na Cetinju od 18 do 22 maja njih šestoro je osvojilo prva mjesta.

- Jedan od najboljih klasičnih gitarista današnjice, Manuel Barueko (Kuba/SAD), nastupiće premijerno u Crnoj Gori, u okviru Međunarodnog takmičenja gitarista. Koncert će se održati 27. maja u Tivtu sa početkom u 20 sati. U sva festivalska dešavanja uputiće nas jedan od osnivača i organizatora Festivala Danijel Cerović.

- Ugostićemo i direktoricu Zavoda za intelektualnu svojinu, Valentinu Radulović. Zavod inače ove godine proslavlja 10 godina rada.

- Pratićemo i dešavanja tokom izbornog dana. Od naših gostiju u studiju ali i kolega saznaćemo najnovije informacije iz sata u sat.

Urednica i voditeljka: Ana Joksimović

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније