Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

20. 06. 2018. 22:50 >> 22:39

U JUTARNJEM

O studentskim projektima, boksu...

U Jutarnjem programu sjutra gledajte više zanimljivih priča.

U periodu od 14.10.2015. godine do 14.10.2018. godine Pomorski fakultet Kotor, ispred Univerziteta Crne Gore, učestvuje u projektu pod nazivom "Prelaz studenata s invaliditetom od visokog obrazovanja do zapošljavanja u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori".

Projekat Trans2Work je odobren od strane Evropske Komisije u prvom Erasmus+ KA2 pozivu u kategoriji Capacity Building zajedno sa ostalih 139, od ukupno 515 prijavljenih projekata, koji se finansiraju budžetom od 120 milliona eura. Više o samo projektu saznaćete više kroz naš Jutarnji program.

Najavljujemo 26. Kotorski festival pozorišta za djecu koji počinje prvog jula, trajaće 12 dana, okupiće učesnike iz 27 zemalja sa više od 75 programa.

Prvi put u Crnoj Gori se organizuje muzički program u kojem su nosici muzičke manifestacije u takmičarskom dijelu dijaspora i iseljenici iz Crne Gore. "Asocijacija dijaspore" i Glavni grad Podgorica- Sekretarijat za kulturu i sport u okviru Podgoričkog kulturnog ljeta 2018. na Trgu Nezavisnosti u Podgorici organizuju Muzički program izvorne crnogorske muzike "Pjevamo ti Crna Goro".

Praznik muzike je godišnja muzička proslava koja se obilježava širom svijeta prvog dana ljeta, 21. juna. Ove godine, na taj datum, u znak obilježavanja ove muzičke manifestacije, na velikoj sceni KIC-a nastupiće "Eric Legnini Guitar Trio" iz Pariza, sa početkom u 20 sati.

U Tivtu je nedavno otvorena izložba „Portreti“, autora Vladimira Jovićevića. Redovni je profesor na Florence Academy of Art u Firenci,i bavi se organizovanjem workshopova ,sa teznjom da poČne sa organizovanjem u Crnoj Gori.

24.juna u Njegoševom parku na terenu KK "Budućnost", održaće se bokserska revija na kojoj ce nastupiti i Milovan Sekulović, višestruki prvak Crne Gore u boksu, kapiten BK "Podgorica" i kapiten mlade reprezentacije Crne Gore.

Predvodnik je nove generacije talentovanih crnogorskih boksera. Milovan je učenik srednje mašinske škole. O svojim dosadašnjim uspjesima, ali i daljim planovima govoriće u našem programu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније