Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

Dejan Bijelić, TVCG

19. 08. 2018. 22:15   >>  22:01

U JUTARNJEM

Kako se pripremiti za posao nakon odmora?

U emisiji govorimo o:

- turističkim ambulantama na primorju, naša gošća biće Marija Mališić Korać, spec.dermat. i izabrana doktorica za odrasle DZ Budva.
- vrijeme je godišnjih odmora, mnogi su se već vratili radnim obavezama, tim povodom ugostićemo Lidiju Mirković, psihološkinju sa kojom razgovaramo na temu: kako se pripremiti za posao nakon godišnjeg odmora?
- osvrnućemo se na sedmi Ljetnji kamp za kamernu muziku na kome je učestvovalo preko 50 muzičara iz Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Bugarske, Rusije, Njemačke, Francuske, Norveške i SAD-a.

Najavljujemo:

- završnu sedmicu humanitarne akcije “Podijelimo, jer zajedno možemo više” koju organizuje Udruženje Roditelji. U toku akcije, Udruženje zajedno sa građanima i kompanijama pomaže roditeljima iz socijalno ugroženih porodica da pripreme djecu za novu školsku godinu. Akcija traje do 25. avgusta u tržnom centru Delta City.

- vidjećemo i koje su to aktivnosti JP “Zelenilo” D.O.O Podgorica
- uz servisne informacije, aktuelne priče, gledaćete i redovne rubrike: dječiji kutak, pg servis, vodič događaja iz kulture...


Urednik i voditelj emisije: Dejan Bijelić
Urednica Jutarnjeg programa: Ljiljana Savić
e-mail: jutarnji@rtcg.org

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније