Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

21. 08. 2018. 22:02 >> 21:44

U JUTARNJEM

O akvaponiji - metodi za uzgoj hrane

U Jutarnjem programu TVCG pogledajte:

- Kako da osiguramo hranu u budućnosti, u svijetu u kojem je prirodnih resursa sve manje? Jedan od odgovora na to pitanje može biti i akvaponija - jedinstvena metoda za uzgoj hrane koja koristi normalne funkcije biljaka i riba kako bi se dobile velike količine hrane u kompaktnim prostorima.

- Kako da se zaštitimo od otpada i kancerogenih materija koje svakodnevno uništavaju našu hranu i vodu? O otpadu, deponijama, zdravlju ljudi, reciklaži, ovoga jutra govorimo sa doktorom Borkom Bajićem iz Instituta za Javno zdravlje.

- Posjetićemo novi vrtić na Starom aerodromu, govoriti o donorskim karticama, naša tema biće i protesti penzionera ali i poboljšanje uslova stanovnicima Opštine Šavnik.

- Najavićemo kulturno-zabavne manifestacije širom Crne Gore: Bajramsku trpezu u Podgorici, Festival uličnih svirača u Nikšiću, Sajmove domaćih proizvoda u Mojkovcu, koncerte u Kotoru, Tivtu, Budvi i Herceg Novom...

Urednica: Dajana Golubović Pejović

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније