Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

24. 08. 2018. 22:32 >> 22:15

U JUTARNJEM

O programu "Energetski efikasan dom"

U Jutarnjem programu TVCG pogledajte:

-Govorimo o programu "Energetski efikasan dom", koji ima za cilj uspostavljanje atraktivnog i odživog finansijskog mehanizma za obezbjeđivanje beskamatnih kredita za domaćinstva za kupovinu i ugradnju sistema za grijanje na biomasu (pelet i briket), izvođenje radova na ugradnji termoizolacije na fasadi stambenog objekta i za ugradnju energetski efikasne fasadne stolarije.

-Gost u našem programu biće i Šanta Panta, koji punih trideset godina svojim čarolijama čini svijet ljepšim i a dječije lice nasmijanijim. Ovih dana družio se sa najmlađim primorcima, a uskoro stiže i u grad pod Trebjesom, gdje će obradovati predstavom i mjuziklom i male i velike.

-U Danilovgradu će se održati tradicionalna manifestacija "Rijekom Zetom 2018." počinje Sajmom zdrave hrane starih zanata i suvenira, očekuje se i takmičenje ribolovaca, preplivavanje rijeke Zete, takmičenje u skokovima, a onda i izbor za MISS.

-Austrijski handpan muzičar Marcel Hutter premijerno će se predstaviti podgoričkoj publici u subotu, 25. avgusta, na platou kod spomenika Svetom Petru Cetinjskom, sa početkom u 21 sat.Handpan instrument je veoma popularan zbog svog impresivnog i misterioznog zvuka i jedinstvenih skala. Za ovaj instrument nema šeme sviranja, već se udarcima stvara zvuk.

-Naša terenska ekipa javiće se sa više lokacija i iz više opština. Jedno od uključenja biće posvećeno Petrovačkoj noći, koja počinje u subotu.Već u poslijepodnevnim satima na petrovačkom šetalištu počeće besplatno dijeljenje ribe, vina i piva, uz sportske igre i mediteranske zvuke u izvođenju klape “Castell Nuovo”.U još jednu nezaboravnu “Petrovačku noć” ući ćemo od 21 sat uz Gradsku muziku Budve nakon koje će u 22 sata nastupiti Marija Šerifović.

-Osim mora i lijepih plaža i naše planine su vrlo atraktivne kako domaćim tako i stranim gostima. Bez obzira što planinske rute nose mnogo manje rizika tokom ljetnjih mjeseci, prilikom planinarenja treba biti vrlo oprezan. Kakva oprema je najbolja i kakvi sve izazovi vrebaju u gorama i na strmim goletima kazaće nam Milan Radović, predsjednik PK “Visokogorci Crne Gore”.

Urednica i voditeljka: Ana Joksimović

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније