Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

16. 08. 2013. 07:50 >> 07:53

VRIJEME DANAS

Na jugu sunce, popodne kiša

Na jugu Crne Gore danas će biti malo do umjereno oblačno sa sunčanim periodima, uz mogućnost kratkotrajne nestabilnosti, dok će na sjeveru biti promjenljivo oblačno, uz uslove za ponegdje prolaznu kišu ili pljusak sa grmljavinom.

 

 

Iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju je saopšteno da će vjetar biti slab do umjeren, tokom jutra ponegdje i pojačan, uglavnom sjeverni.

Jutarnja temperatura vazduha od 9 do 24, najviša dnevna od 22 do 36 stepeni.

Period petak-utorak:

Na jugu pretežno sunčano, uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti, a u petak tokom dana lokalno je moguća kratkotrajna nestabilnost. Na sjeveru malo do umjereno oblačno sa sunčanim intervalima, a uglavnom tokom popodneva uz pojačan razvoj oblačnosti ponegdje se očekuje kratkotrajna prolazna kiša ili pljusak sa grmljavinom. U utorak krajem dana postepeno naoblačenje.

Vjetar u petak prijepodne još ponegdje umjeren do pojačan, sjeveroistočni i sjeverni, zatim slab do umjeren i promjenljiv, u utorak tokom dana sjeverni i sjeveroistočni u pojačanju. Temperatura vazduha u južnim predjelima bez bitnijih promjena ili u blagom porastu, a na sjeveru skoro svakodnevno u porastu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније