Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

Objavila M.L.B.

29. 12. 2018. 09:27 >> 09:11

PROGNOZA

Novogodišnja noć pretežno oblačna i vjetrovita

Tokom novogodišnje noći biće pretežno oblačno i vjetrovito, povremeno pojačan, na udare jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar, na sjeveru povremeno slab snijeg i hladno, a na jugu uglavnom bez padavna i prohladno, saopštio je za Portal RTCG meteorolog Dragan Burić.

U subotu će na jugu biti pretežno sunčano, na sjeveru pretežno oblačno, ali uglavnom suvo. U nedjelju i ponedjeljak umjeren do potpuno oblačno, na jugu suvo, na sjeveru u nedjelju krajem dana, tokom noći i u ponedjeljak povremeno slab snijeg.

"Vjetar sjevernih smjerova, umjeren do pojačan, na udare i jak, u nedjelju će malo oslabiti. Dnevna temperatura u padu, na sjeveru ujutru umjern do jak mraz", kaže Burić za Portal RTCG.

Novogodišnja noć

Tokom novogodišnje noći biće pretežno oblačno i vjetrovito, povremeno pojačan, na udare jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar, na sjeveru povremeno slab snijeg i hladno, a na jugu uglavnom bez padavna i prohladno.

Prognoza za novogodišnje praznike

U utorak, srijedu i četvrtak na jugu promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i uglavnom suvo, a u sjevernim predjelima povremeno slab snijeg.

Vjetar sjevernih smjerova, umjeren do pojačan, na udare i jak, u utorak popodne će oslabiti, ali će u četvrtak ponovo pojačati. Temperatura u manjem kolebanju, a u četvrtak u osjetnijem padu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније