Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

[ Objavila: M.M ]

10. 01. 2019. 20:01 >> 19:33
3

SOZINA PROHODNA

Zatvoren put preko Paštrovačke gore

Put Podgorica – Bar preko Paštrovačke gore zatvoren je zbog snijega za sve kategorije vozila, dok je nakon nešto više od sat, kroz tunel Sozina uspostavljen saobraćaj za putnička vozila, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG). Zbog snijega i nevremena saobraćajnica od Podgorice do Sutomora bila je zatvorena, a na toj se dionici stvorila kolona vozila.

Saobraćaj za vozila preko pet tona zabranjen je na putevima Nikšić – Plužine, Nikšić – Šavnik, Nikšić – Vilusi – Lipci, Podgorica – Cetinje – Budva i Mojkovac – Bijelo Polje.

Zbog snijega koji pada mjestimično se usporeno saobraća na putevima u sjevernim i centralnim predjlima, a ponegdje i na jugu.

Snijega ima na većini putev, vidljivost je smanjena, na sjeveru ima mećave, a izražena je i poledica.

Iz AMSCG su apelovli na vozače da voze oprezno i da na put ne kreću bez zimske opreme.

 

Pogledajte situaciju na dionici Virpazar- Tunel Sozina.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније