Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

Objavio: F.R.

20. 01. 2019. 08:33   >>  11:36 2

IDEJNI I TEHNOLOŠKI NOVITET

Vrh zimski program od 13h na TVCG2

Zabavni zimski Vrh program Televizije Crne Gore koji počnje danas iz Kolašina predstavlja novitet u idejnom i tehnološkom smislu. Kroz četiri vikenda ekipe će uživo sa ski centara prenositi zimsku atmosferu i to prvi put korišćenjem novih reportažnih kola, čija je nedavna nabavka korak dalje u procesu digitalizacije TVCG.

Nakon nekoliko uspješnih projekata tokom jeseni, Drugi program naše televizije realizuje zabavni zimski program. U naredna ćetiri vikenda gledaoci će moći da isprate atmosferu sa četiri crnogorska ski centra, čija promocija u Vrh programu počinje iz Kolašina. 

"Nakon Kolašina se selimo na Vučje, zatim Savin kuk na Žabljaku, a onda priču završavamo na Hajli u Rožajama. Prenosimo autentičnu sliku, pravimo jedinstveni zabavni format, pričaćemo i sa predstavnicima lokalne samouprave, ali i sa gostima ski centara. Imamo takmičarske igre, spremne su nagrade", istakao je urednik zabavno komercijalnog programa Branimir Žugić.

Urednik Drugog programa TVCG Sabrija Vulić je istakao da krećemo u zimsku priču, jer će se na nju nadovezati Svjetsko prvenstvo u skijanju.

"Gledaoci TVCG će u narednih dvadesetak dana imati priliku da uživaju u zimskim čarima, i iz svojih toplih soba", naglasio je on.

Direktan prenos sa ski centra Kolašin 1450 možete gledati danas u 13 sati na Drugom kanalu. Repriza je od 15:50h na TVCG1.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније