Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

22. 01. 2019. 22:17 >> 21:48

U JUTARNJEM

Savjeti na temu tetoviranja

U jutarnjem programu tražimo savjete na temu tetoviranja, posmatrajući ovo pitanje sa zdravstvenog, vizuelnog ali i aspekta koji podrazumijeva isključivo trend.

Istraživanja otkrivaju bezbroj neočekivanih, nekada i šokantnih problema sa kojima bi javnost morala bolje da se upozna. Iznenadilo bi vas koliko se često javljaju komplikacije u vezi sa mastilom, toksinima, ožiljcima, infekcijama ali i hroničnim iritacijama kože. Da li Crna Gora ima Udruženje tatto majstora, odakle se nabavljaju bole, da li se prati pravilnik o sterilisanju i da li se zainteresovani prije tetoviranja upoznaju sa nus-pojavama govorimo nakon sedam sati.

- Ovo jutro obilježiće priča o profesiji nastavnika i njihovom uticaju na našu djecu. Toliko je zahtjeva postavljeno pred prosvjetare, da se pitamo - ko još želi time da se bavi? Gradivo je učenicima sve nezanimljivije i ne vide primjenu u svijetu u kom žive, sve manje imaju moć koncentracije. Sadržaj koji im se prezentuje mora da bude veoma zanimljiv da bi obratili pažnju na njega. Kako sačuvati entuzijazam đaka, a kako profesora, pitamo najbolje prosvjetare Crne Gore, koji su proglašeni jednima od najboljih na prostoru bivše Jugoslavije.

- Čućemo najnovije savjete Evrope i svijeta na temu kreiranja medijskih sadržaja, a govorićemo i sa crnogorskom književnicom čija su djela prevedena na 15 stranih jezika.

- Sastav KUBA promoviše spot i novu pjesmu, a sviraće nam i uživo nakon devet sati.

Ekipa sa terena govori o virusu gripa, respiratornim infekcijama, novitetima u Glavnom gradu. Saznaćemo zašto časovnik na "Sat Kuli" ne otkucava, i kakvu poruku nose brendirani autobusi sa fotografijama crnogorske vojske koje možemo vidjeti u Podgorici. Teme naše ekipe biće vezane i za humanitarni rad, ali i za novinarsku profesiju jer se 23. januara obilježava "Dan novinara".

Urednica i voditeljka: Dajana Golubović Pejović

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније