Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

23. 08. 2013. 20:33 >> 20:36

EPCG

Sjutra bez struje nekoliko naselja

Potrošači sa područja naselja Lije, Stanjevića Rupa, Most Radovića i Ciglana sjutra će, zbog planiranih radova, biti bez struje od osam do 17 sati, saopšteno je iz podgoričke Elektrodistribucije.

Na području Cetinja, bez napajanja električnom energijom, od deset do 11 sati biće dio ulica Pete proleterske, Bajove, Njegoševe i Vojvode Batrića, a od 11 do 12 sati Dečanska i dio ulica Njegoševe, Zmajeve, Novice Cerovića i Balšića Pazar.

Zbog izvođenja planiranih radova, od sedam do deset sati, bez struje biće potrošači u Beranama iz naselja Talum i Beran Selo.

U Pljevljima, zbog planiranih radova na prosijecanju rastinja u trasi dalekovoda Kosanice-Varine-Vodno, od sedam do 17 sati bez električne energije biće potrošači koji se napajaju sa tog dalekovoda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније