Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

22. 03. 2019. 22:09 >> 21:37

GOST KONSULTATKINJA

Tema Jutra: Liderstvo

Tema Jutra: Lidersto. Kako preoznati lični stil vođenja i autentično pozicionoranje u odnosu sa drugima i u timu? Kako se jačaju sposobnosti efikasnog i svjesnog upravljanja svojim resursima, poslovnim prilikama i promjenama? Kako do dubinskog razumijevanja ličnog potencijala, jačih strana i talenata i njihove primjene? Kako se jača povjerenje u vlastite kompentencije, izbore i odluke? Gošća Jutra mr Nadina Gradaščević, internacionalna konsultantkinja za razvoj biznis i liderskih vještina koja živi i radi u u Beču, i koja planira da osnuje mrežu uspješnih poslovnih žena Evrope. Dobitnica je nagrade za sveukupan doprinos misiji i ulozi žene u društvu.

U nastavku:

U redovnoj rubrici "Savjeti kardiologa" govorimo o tzv. rizičnim profesijama koje su opasne za zastoj srca.

EU kutak: KotorArt Don Brankovi dani muzike dobitnici su evropskog priznanja EFFE Label (Europe for Festivals, Festivals for Europe/Evropa za Festivale, Festivali za Evropu). EFFE label predstavlja akciju koju je pokrenula Evropska Asocijacija Festivala (EFA) koju podržavaju Evropska komisija i Parlament. U pitanju je evropski pečat kvaliteta za izvanredne umjetničke festivale koji pokazuju njihov angažman u području umjetnosti, uključenosti zajednice i međunarodne otvorenosti.Naša gošća biće PR KotorArt-a Sara Lakičević.

Minuti posvećeni sportu rezervisani su za tekvondo klub "Koryo" iz Podgorice, koji se na nekoliko takmičenja okitio brojnim medaljama.Ugostićemo članove kluba i direktorticu kluba Dritu Rukaj.

Vrlo bogat maškarani period koji traje već mjesec i po "Maškarada" nastavlja učešćem na međunarodnom karnevalu u Herceg-Novom, koji se održava u subotu, 23. marta. Ugostićemo predstavnika NVU "Maškarada" iz Tivta- Gorana Božovića.

Talija Jovanović predstaviće premijerno u našem programu pjesmu "Mia bambina Montenegrina" (muzika Zdravko Đuranović, arnžman Peđa Nedeljković, tekst Ina Đuranović).

I naša terenska ekipa uživo donosi aktuelne i korisne sadržaje.Pored servisnih informacija Nataša Vukajlović izvještava:
-iz Zavoda za meteorologiju i sezmologiju, povodom Svjetskog dana meteorologije;
-sa akcije čišćenja brda Gorica i korita rijeke Zete;
-iz Osnovne škole "Oktoih" gdje će djeca, nastavnici i roditelji upriličiti akciju oslikavanja škole;
-iz Delta City-ja sa "Foto berze" koja se održava u okviru 11. Dana fotografije;

Putopisac Edin Krnić vodi nas u Mongoliju, u gradić Altai.

U redovnoj kulinarskoj rubrici "Ukusi jutra", šefica kuhinje Slađana Šoć pripremaće čorbu od pečuraka.

U našem programu i priče o selekciji otpada, novim solarnim klupama u Budvi, o radionici posvećenoj Svjetskom danu vode, iz kotorskog sela Krivošije, sa Praznika Mimoze, o pljevaljskom udruženju „Šarenica" koje čuva i tradiciju veza, pletenja, heklanja, sa predavanja Krešimira Mišaka "Stvaram ili vidim" i mnoge druge...

U Jutarnjem i servisne informacije, aktuelnosti, zanimljivosti, priče sa terena, i redovne rubrike: Dogodilo se na današnji dan, Kulturni vodič, Okom gledalaca, Meridijani, Dječiji kutak, Ukusi jutra, priče sa portala www.rtcg.me.


Urednica i voditeljka emisije: Marija Razić

Urednica redakcije Jutarnjeg programa: Ljiljana Savić
e-mail: jutarnjivikendom@ rtcg.org
Broj telefona redakcije: 020 224 991

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније