Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

[ Objavila: M.M ]

17. 04. 2019. 22:07   >>  22:06

U JUTARNJEM

O karcinomu kože

Rak koze - melanom spada u maligne tumore čija učestalost, kada je riječ o broju oboljelih u Evropi, stalno raste. Maligni melanom je oblik karcinoma koji je moguće dijagnostikovati u ranoj fazi, jer je to jedina zloćudna bolest koja se može otkriti golim okom. Od gošće Jutarnjeg programa dr. Ane Popović, saznajte zašto se on javlja i koje osobe su pod većim rizikom da obole od te opake bolesti, koju je moguće, ako se na vrijeme reaguje, uspješno izliječiti.

Da li ste se nekada pitali šta je posao kontrolora letjenja? 

Možemo doći do zaključka da je njihov posao da omoguće bezbjedno, redovno i ekspeditivno odvijanje vazdušnog saobraćaja u prostoru svoje nadležnosti. Kontrola letjenja Srbije i Crne Gore raspisala je Konkurs za školovanje nacionalne klase. Zašto je važno da se baš mladi iz Crne Gore prijave na konkurs, čućemo od kontrolora lično.

Ugostićemo predstavnice udruženja “Pružite nam šansu” povodom završavanja prve faze projekta "Imam pravo" koji finansira Ministarstvo za ljudska i manjinska prava. Cilj ovog projekta je skretanje pažnje javnosti o potrebama i problemima mladih osoba sa intelektualnim smetnjama u razvoju koji su završili školovanje.

Mnogih stvari se sa zdravstvenog aspekta plašimo u toku života. Istraživanja pokazuju da se u velikom broju slučajeva plašimo demencije. O njoj mnogo ne znamo, ali možemo da pretpostavimo šta znači otuđiti se od voljene osobe, okruženja, identiteta, prostora. Na ovu temu razgovaramo sa doktorkom Ljiljanom Radulović, neurologom KCCG.

Naša terenska ekipa baviće se temom obnove crnogorskih škola, besplatnim radionicama emotivne inteligencije za djecu i mlade, ali i manifestacijom prepoznatljivog imena „Dani otvorenih vrta“. Sa druge strane, najavićemo Sajam poljoprivrede koji se održava u centru našeg Glavnog grada, na kojoj će biti ponuđeni najbolji domaći proizvodi naše zemlje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније