Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

05. 06. 2019. 22:21   >>  22:20

NAJAVA

Jutarnji u znaku prirode

Poznata kao tradicionalni simbol ljubavi i ljepote - ruža, zasluženo nosi naziv kraljice cvijeća. Agronom Živana Radović daje vrijedne savjete kako bi o ružama trebalo brinuti

- Očuvana priroda važan je preduslov moći i prosperiteta države i njene kulture. Da bi bolje upoznali biodiverzitet Crne Gore preporučujemo izložbu Prirodnjačkog muzeja pod nazivom “Kad priroda priča”

- Upoznaćete predstavnike Udruženja pčelara Budva, koji su se ujedinili u ideji da Budvu pretvore u grad prepoznat po proizvodnji kvalitetnog meda.

- MICRO:BIT - tema u fokusu naših interesovanja. Kako se đaci i profesori navikavaju na ovakav sistem rada? O kakvom projektu/programu je riječ? Zbog čega je važan? Šta je to kritičko mišljenje i koje su strategije za primjenu u nastavi?

- Promovišemo drugu knjigu mlade književnice Anđele Backović “Zvuk tišine”

- Govorimo o izložbi „Kosmički ritmovi“ sa umjetnicom i kustoskinjom Milenom Mijović Durutović

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније