Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

[ Cetinjski list ]

05. 07. 2019. 20:53 >> 20:52

HAVARIJA NA PUMPI

Cetinje do ujutru bez vode

Cetinje će večeras od 22 sata pa do ranih jutarnjih sati biti bez vode, zbog havarije na pumpnoj stanici u Podgoru.

Kako su saopštili iz cetinjskih voda, restrikcije će biti uvedene i anrednih večeri.

Do havarijske situacije došlo je sinoć na ruskom pumpnom agregatu najveće snage, nakon čega je isti trajno isključen iz rada.

"Ovo za posljedicu ima značajno smanjeno pumpanje vode sa vodoizvorišta u Podgoru, a samim tim i značajno smanjen dotok vode u gradske distributivne rezervoare. U situaciji ekstremno visokih tropskih dnevnih temperatura i uvećane potrošnje, dolazi do drastičnog pada nivoa vode u bazenima, zbog čega smo u cilju obezeđenja urednog dnevnog vodosnabdijevanja, primorani privremeno obustavljati isporuku vode gradu između 21 i 22 sati pa do ranih jutarnjih sati u narednih nekoliko dana do popravke ruskog visokonaponskog agregata, nakon čega očekujemo stabilizaciju vodosnabdijevanja. Izvinjavamo se korisnicima i molimo za razumijevanje", piše u saopštenju vodovoda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније