Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

[ Objavila: M.M ]

02. 08. 2019. 22:23 >> 22:33

U JUTARNJEM

Kako hrana utiče na raspoloženje?

Tema Jutra: Kako hrana utiče na raspoloženje? Različita hrana u nama budi različite osjećaje. Unosom hrane, veoma često, hranimo I naše emocije, tako da hrana zapravo diktira naše raspoloženje. O ovoj temi razgovaraćemo sa mentorom za cjelovito zdravlje i zdrave stilove zivota mr ph.spec. Ivanom Gojković. Pitali smo i vas šta mislite o ovoj temi.

U nastavku:

U stalnoj rubrici Savjeti kardiologa govorićemo o nekontrolisanoj primjeni ljekova i teškim ošetećenjima srčanog mišića.

Koleginica Nataša Vukajlović uživo prirema zanimljive i aktulene teme iz otvorenog studija u Tivtu. Informisaće nas o aktivnostima TO Kotor, o velikom polo spektaklu koji se održava u Porto Montenegru i okuplja svjetski džet set i o turniru u basketu “FIBA 3X3” koji se održava na gradskoj rivi Pine.

EU kutak posvetićemo projektu CARES (Cross-border Actions in the Reproductive Health Sector) koji ima za cilj unapređenje kvaliteta usluga u sektoru reproduktivnog zdravlja i informisanje stanovništva o značaju prevencije i očuvanju reproduktivnog zdravlja. Realizuje ga Fondacija za razvoj sjevera Crne Gore (FORS). Gošća Jutra - menadžerka za implementaciju projekta Tamara Todorović.

Podgorički džudo, brazilski džiu džicu i džiu džicu trener i takmičar Mladen Jokmanović primljen je u medjunarodnu Kuću slavnih borilačkih sportova. Jokmanovićev laureat naslovljen je kao ,,Izuzetna dostignuća u borilačkim vještinama". U sklopu ovog dogadjaja održana su dva svjetska kupa za uzrast  kadeta- GSK World cup. Nemanja Aleksic (14) proglašen je za najboljeg borca svog uzrasta . Oni će biti gosti Jutra.

U susret ovogodišnjem izdanju festivala 'Oda životu' koji će se od 9. do 23. septembra održati u Podgorici, na Cetinju, Kotoru, Tivtu, Ulcinju, Bijelom Polju i Žabljaku, družimo se sa direktorom festivala i predsjednikom NVO World Art Games Montenegro umjetnikom Milošem Mikijem Popovićem. Predviđeno je učešće oko 30 umjetnika iz 20 država i u sedam umjetničkih disciplina, a predstaviće se i mladi, talentovani umjetnici iz Crne Gore.

“V Bjelopavlićke sportske igre” počinju u subotu na Ždrebaoniku.
Sa programom će nas upoznati direktor Centra za kulturu Danilovgrad Bojan Brajović i predsjednik Organizacionog odbora Miodrag Ćupić.

Kako se prije 48 godina gradio put u Veljem Dubokom, koju je  svjetsku zvijezdu liječio ivangradski travar Jovan Šaljić i ko je pobijedio na takmičenju pjevača amatera u Titogradu u avgustu 1971 - u pričama iz našeg TV arhiva...

Putopisac Edin Krnić vodi nas u novu anavturu.

Šefica kuhinje Slađana Šoć pripremaće pečene paprike sa sirom.

U Jutarnjem i servisne informacije, aktuelnosti, priče sa terena, redovne rubrike: Pregled dnevne štampe, Dogodilo se na današnji dan, Okom gledalaca, Kulturni vodič, meridijani, bioskop, priče sa portala www.rtcg.me, Dječiji kutak, Ukusi Jutra...

Urednica i voditeljka emisije: Marija Razić

Urednica redakcije Jutarnjeg programa: Ljiljana Savić
e-mail: jutarnjivikendom@ rtcg.org
Broj telefona redakcije: 020 224 991

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније